پنجشنبه, ۲۷ آذر ۱۴۰۴ / بعد از ظهر / | 2025-12-18
تبلیغات
تبلیغات
کد خبر: 4006 |
تاریخ انتشار : ۲۰ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۳:۱۰ |
۰
13
ارسال به دوستان
پ

آلاینده‌های مختلف در محصولات غذایی مدیرعامل سازمان غذا و دارو به نکته مهمی اشاره کرده و اعلام کرده است که صد در صد نمک‌های رنگی و سنتی ممکن است به فلزات سنگین آلوده باشند. او بیان کرده است که در جریان پایش محصولات غذایی، بیش از ۶۰۰ نوع سم و آلاینده مختلف در این محصولات […]

آلاینده‌های مختلف در محصولات غذایی

مدیرعامل سازمان غذا و دارو به نکته مهمی اشاره کرده و اعلام کرده است که صد در صد نمک‌های رنگی و سنتی ممکن است به فلزات سنگین آلوده باشند. او بیان کرده است که در جریان پایش محصولات غذایی، بیش از ۶۰۰ نوع سم و آلاینده مختلف در این محصولات شناسایی شده است.

خطرات مصرف مواد آلوده

با توجه به آمارهای منتشر شده توسط سازمان بهداشت جهانی، هر ساله بیش از ۶۰۰ میلیون نفر به دلیل مصرف مواد غذایی آلوده و مسموم بیمار می‌شوند. از این تعداد، ۴۰۰ هزار نفر در اثر این مواد جان خود را از دست می‌دهند.

تدابیر احترازی

با توجه به این هشدارها، لازم است که مصرف کنندگان از کیفیت مواد غذایی مصرفی خود اطمینان حاصل کنند. استفاده از نمک‌های رنگی و سنتی با احتیاط و پیگیری مستمر از سوی مسئولان بهداشتی می‌تواند به پیشگیری از مسمومیت‌های غذایی کمک کند.

لینک کوتاه خبر:
تبلیغات
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط پایگاه خبری خبرواقعی در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید