کاهش مرگ زودرس با خوردن سیب محققان بیمارستان یانگ تسه چین اعلام کردند که مصرف ۴ سیب در هفته خطر مرگ زودرس را کاهش میدهد. این تحقیقات طی ۱۰ سال بر روی ۲ هزار و ۱۸۴ فرد میانسال مبتلا به فشار خون بالا انجام شد. در پایان پژوهش، ۶۵۸ نفر از این افراد به دلایل […]
کاهش مرگ زودرس با خوردن سیب
محققان بیمارستان یانگ تسه چین اعلام کردند که مصرف ۴ سیب در هفته خطر مرگ زودرس را کاهش میدهد. این تحقیقات طی ۱۰ سال بر روی ۲ هزار و ۱۸۴ فرد میانسال مبتلا به فشار خون بالا انجام شد. در پایان پژوهش، ۶۵۸ نفر از این افراد به دلایل مختلف فوت کردند.
کاهش خطر مرگ تا ۳۹ درصد
نتایج این مطالعه نشان داد احتمال مرگ در افرادی که ۳ تا ۴ سیب در هفته مصرف میکنند، نسبت به کسانی که سیب نمیخورند یا کمتر از یک سیب در ماه مصرف میکنند، ۳۹ درصد کمتر است. محققان بر اهمیت مصرف منظم میوههایی مانند سیب تاکید کردند.
فواید مشابه موز
بر اساس این تحقیقات، تنها سیب نیست که چنین فوایدی دارد. مصرف موز نیز اثراتی مشابه سیب دارد. بهطور خاص، ترکیب موز و سیب ۳ تا ۶ بار در هفته باعث کاهش قابلتوجهی در مرگومیر ناشی از عوامل مختلف شد.
عدم تاثیر سایر میوهها
محققان همچنین اعلام کردند که هیچ ارتباط معنیداری بین مصرف میوههایی مانند گلابی، آناناس و انگور با کاهش مرگومیر یافت نشد. این موضوع بر اهمیت انتخاب نوع میوههای مصرفی تاکید دارد.